All for Joomla All for Webmasters
Bucuresti
Bucuresti
Ilfov
Buftea
0736 831 077 Luni - Vineri 07:00 - 22:00 Bucuresti-Noi, Ilfov, Romania
0736 831 077 Luni - Vineri 07:00 - 20:00 Bucuresti-Noi, Ilfov, Romania
0736 831 077 Luni - Vineri 07:00 - 20:00 Bucuresti-Noi, Ilfov, Romania
Ieftin
0736 831 077
Calitativ
0736 831 077
Durabil
0736 831 077
Vezi Mai Mult

Foraje pentru pompe de caldura

Pentru pompe de caldura apa trebuie sa existe panza freatica in cantitati suficiente si de o calitate corespunzatoare, luand in considerare o anumita adancime. De asemenea trebuie executate minim 2 FORAJE , unul din care sa se extraga apa si unul in care sa se deverseze .

Problema apare cand stratele de apa au nivel ascensional ( aprox 70 % din suprafata Tarii ) si forajul al 2-lea nu poate inghiti toata apa extrasa din forajul 1 . Acest model este cel mai RENTABIL insa se p Pentru pompa de caldura apa-apa trebuie sa existe apa freatica in cantitati suficiente si de o calitate corespunzatoare, luand in considerare o anumita adancime. De asemenea trebuie executate minim 2 FORAJE DE APA, unul din care sa se extraga apa si unul in care sa se deverseze . Problema apare cand stratele de apa au nivel ascensional ( aprox 70 % din suprafata Tarii ) si forajul al 2-lea nu poate inghiti toata apa extrasa din forajul 1 . Acest model este cel mai RENTABIL insa se preteaza in zonele cu sol tare ( munti) , dar si in zona

Majoritatea oamenilor stiu ca dinamica apei strica forajul.De ce? Pentru ca orice foraj oricat de perfect ar fi executat contine si mici insertii cu nisip de o granulatie extrem de fina insa foarte putina lume stie ca la o anumita viteza (capacitatea de extragere a pompelor, hidrofoarelor, hidromotoarelor) nisipul devine abraziv stricand filtrele forajelor sau forajelor pentru apa potabila, casnica sau industriala.De aceea orice put forat chiar daca nu se vede la ochiul liber  are nisip si trebuie denisipat la o perioada de maxim 5 ani de la executarea forajului doar  pentru acontinua buna functionare a acestui foraj cat si al sistemelor conectate acestuia.

About the author

Leave a Reply

Foraje Puturi Bucuresti

Foraje de mica, medie, si mare adancime pentru apa potabila. Puturile de apa pot fi de doua tipuri: puturi de mica adancime si puturi de mare adancime. In cazul celor dintai apa poate fi obtinuta foarte usor, dar impuritatile pot ajunge usor in lichid astfel incat exista un risc serios de contaminare. Pentru puturile de adancime mare nu exista risc de contaminare, ele neavand impuritati organice.

Foraje Puturi Bucuresti

Comentarii recente

    Foraje Puțuri Bucuresti
    %d blogeri au apreciat: