All for Joomla All for Webmasters
Bucuresti
Bucuresti
Ilfov
Buftea
0736 831 077 Luni - Vineri 07:00 - 22:00 Bucuresti-Noi, Ilfov, Romania
0736 831 077 Luni - Vineri 07:00 - 20:00 Bucuresti-Noi, Ilfov, Romania
0736 831 077 Luni - Vineri 07:00 - 20:00 Bucuresti-Noi, Ilfov, Romania
Ieftin
0736 831 077
Calitativ
0736 831 077
Durabil
0736 831 077
Vezi Mai Mult

Foraje puturi apa

Adancimea minima la care executam orice lucrare / foraj este de 15 m ! Foraje de apa casnice si industriale in toata Tara, in orice tip de sol.

Adancimea minima la care executam orice lucrare / foraj este de 15 m !

Foraje de apa casnice si industriale in toata Tara, in orice tip de sol, cu orice diametru tubate cu Tubulatura PVC.

Ai nevoie de un foraj de apa. Ce trebuie sa stii despre un foraj ?

In primul rand este nevoie de o lamurire de termeni. Daca ai nevoie de apa, scoasa din pamant sunt urmatoarele posibilitati:

 

Putul forat – Cand panza freatica de apa este la adancime mai mare de 18-20 de m este singura varianta. Un put forat are diametru uzual intre 150 mm si 200 mm.  Spre deosebire de o fantana de unde apa se scoate prin orice metoda disponibila, la puturi forate apa se scoate doar cu pompe submersibile.

Un Foraj de APA nu este doar o gaura in pamant, la finalizarea lui sunt cateva operatii tehnologice de efectuat. Echipa angajata pentru aceasta lucrare trebuie sa predea putul practic cu fisa apei si cu debitul putului verificat.

Primul pas este gasirea cat mai multor informatii despre potentialul hidro – geologic al zonei. Asta insemnand ca vecinii, chiar si cei mai indepartati, trebuie intrebați despre lucrarile proprii de captare apei. Chestiunile care trebuiesc aflate/intrebate sunt:

 

daca sunt Puturi sau Fantani in zona

la ce adancime sunt panzele de apa si cate panze de apa sunt, ce calitate are apa in fiecare panza de apa

felul de solul la adancime (daca este piatra dură, calcar, nisip, pietris, chisai, roca). In general problema asta este cunoscută dar sunt destul de des intalnite exceptii care pot da peste cap  tot calculul financiar. Daca cineva are in zona un put deja forat surprizele devin improbabile

Al doilea pas este gasirea unei Echipe de foraj. Conditia obligatorie este sa aiba ustensile adecvate si de bună calitate. Din punctul asta de vedere sunt cele mai multe probleme, multe din ofertele de pe piata sunt venite de la echipe de foraj care au echipare artizanala. Pretul mic in aceasta situatie este o problema, in acest caz imediat ce se ajunge cu forajul la adancimi mai mari de 10 m lucrurile de obicei devin problematice.

Executam foraje de mica adancime rapid la preturi foarte bune, Puturile forate de echipa noastra au o calitate ireprosabila datorita vastei experiente in domeniul forarii putrilor  de  mica adancime.

About the author

Leave a Reply

Foraje Puturi Bucuresti

Foraje de mica, medie, si mare adancime pentru apa potabila. Puturile de apa pot fi de doua tipuri: puturi de mica adancime si puturi de mare adancime. In cazul celor dintai apa poate fi obtinuta foarte usor, dar impuritatile pot ajunge usor in lichid astfel incat exista un risc serios de contaminare. Pentru puturile de adancime mare nu exista risc de contaminare, ele neavand impuritati organice.

Foraje Puturi Bucuresti

Comentarii recente

    Foraje Puțuri Bucuresti
    %d blogeri au apreciat: