All for Joomla All for Webmasters
Bucuresti
Bucuresti
Ilfov
Buftea
0736 831 077 Luni - Vineri 07:00 - 22:00 Bucuresti-Noi, Ilfov, Romania
0736 831 077 Luni - Vineri 07:00 - 20:00 Bucuresti-Noi, Ilfov, Romania
0736 831 077 Luni - Vineri 07:00 - 20:00 Bucuresti-Noi, Ilfov, Romania
Ieftin
0736 831 077
Calitativ
0736 831 077
Durabil
0736 831 077
Vezi Mai Mult

Foraje puturi si Denisipari puturi Curatari puturi

Foraje puturi si Densipari puturi Curatari puturi

Denisiparile de puturi ( decolmatarile si reabilitarile de foraje ) sunt procedeul prin care un foraj de put revine la forma si capacitatea initiala cand a fost executat.

Nisipul si apa murdara in foraj ( fantana, put forat) distrtuge filtrele, pompele si celealte accesorii conectate la acest foraj sau put pentru apa potabila sau industriala.

Denisiparea unui foraj de apa ( denisiparea putului ) se fac in principiul aer-lift adecvat pentru fiecare foraj (adancime put – diametre foraj) in functie de adancime, diametre,tipul materialului de tubaj folosit la foraj, grosimea tubulaturi putului etc.

Majoritatea oamenilor stiu ca dinamica apei strica forajul.De ce? Pentru ca orice foraj oricat de perfect ar fi executat contine si mici insertii cu nisip de o granulatie extrem de fina insa foarte putina lume stie ca la o anumita viteza (capacitatea de extragere a pompelor, hidrofoarelor, hidromotoarelor) nisipul devine abraziv stricand filtrele forajelor sau forajelor pentru apa potabila, casnica sau industriala.De aceea orice put forat chiar daca nu se vede la ochiul liber  are nisip si trebuie denisipat la o perioada de maxim 5 ani de la executarea forajului doar  pentru acontinua buna functionare a acestui foraj cat si al sistemelor conectate acestuia.

 

Denisiparile le facem cu o echipa specializata cu profesionalism si eficienta cu mentiunea ca avem 17 ani de experientain domeniul forajelor de toate genurile.

 

Ce sunt denisiparile? La ce ajuta denisiparile? La cat timp se face o denisipare? oare forajul meu este colmatat?de ce am apa cu nisip?

Toate raspunsurile la intrebarile tale despre denisipari au un singur raspuns.

 

Contacteaza-ne pentru a obtine o oferta de pret pentru denisiparea putului tau.

 

Denisiparea este procesul prin care se elimina dopul de nisip  format in foraj de-a lungul timpului datorita exploatarii necorespunzatoare a putului.

 

Echipa noastra foraje-puturi-bucuresti.ro realizeaza denisipari foraje oriunde in Tara cu ajutorul echipamentelor profesionale pentru denisipari alaturi de o echipa cu mare experienta in realizarea denisiparilor.

 

Pentru obtinerea unui pret pentru denisipari foraje nu ezitati sa ne contactati. 0736831077

 

About the author

Leave a Reply

Foraje Puturi Bucuresti

Foraje de mica, medie, si mare adancime pentru apa potabila. Puturile de apa pot fi de doua tipuri: puturi de mica adancime si puturi de mare adancime. In cazul celor dintai apa poate fi obtinuta foarte usor, dar impuritatile pot ajunge usor in lichid astfel incat exista un risc serios de contaminare. Pentru puturile de adancime mare nu exista risc de contaminare, ele neavand impuritati organice.

Foraje Puturi Bucuresti

Comentarii recente

    Foraje Puțuri Bucuresti
    %d blogeri au apreciat: