All for Joomla All for Webmasters
Bucuresti
Bucuresti
Ilfov
Buftea
0736 831 077 Luni - Vineri 07:00 - 22:00 Bucuresti-Noi, Ilfov, Romania
0736 831 077 Luni - Vineri 07:00 - 20:00 Bucuresti-Noi, Ilfov, Romania
0736 831 077 Luni - Vineri 07:00 - 20:00 Bucuresti-Noi, Ilfov, Romania
Ieftin
0736 831 077
Calitativ
0736 831 077
Durabil
0736 831 077
Vezi Mai Mult

Preturi foraje puturi apa

Preturile pentru puturi apa, executia puturilor de mica si medie  adancime, pana la 60 metri, se calculeaza pentru metrul liniar forat. Preturile forajelor de mica si medie  adancime variaza in functie de materialele folosite, adancime 20 – 30 -60 metrii cat si de debitul putului forat. De obicei in pret se ragasesc materialele de calitate aferente puturilor de mica si medie  adancime (tubulatura PVC rezistenta la presiune, filtre, noroiul de foraj, pietris margaritar, ), pentru a afla preturi pentru un foraje de mica si mare adancime va recomandam sa contactati Echipa noastra de foraj afisata in acest site si sa le transmiteti cat mai multe detalii pentru a va putea oferi preturi ancorate in realitate. In general pentru un put de mare adancime cu o durata de viata mare pretul pe mtrul forat porneste de la: 90 – 100 lei / metru forat.

Preturi pentru foraje puturi de adancime medie 20 – 40 metri, Echipa de foraj promovata in acest site practica preturi deiferite ce sunt calculate in functie de mai multi factori. Pentru o estimare gratuita de pret va recomandam sa contactati telefonic sau prin intermediul formularelor de contact Echipei de foraj si veti afla pretul corect. In general pretul pentru un foraj de adancime medie porneste de la 90 lei pe metru forat.

Preturi foraje puturi de mica adancime

Preturi pentru executia forajelor de adancime mica 10 – 25 metri, preturile variaza in functie de zona de foraj si configuratia solului. Pentru a afla pretul corect pentru executia forajului din zona dumneavoastra va recomandam sa va adresati direct Echipei noastre de foraj. Preturile forajelor de puturi pentru pompe de caldura sunt in functie de adancime, material si tehnologia folosita. Preturile pentru desnisipari si curatari puturi sunt in raport cu adancimea putului si debitul panzei de apa freatica. In general pretul pentru un foraj de mica adancime porneste de la 90 lei / metrul forat.

About the author

Leave a Reply

Foraje Puturi Bucuresti

Foraje de mica, medie, si mare adancime pentru apa potabila. Puturile de apa pot fi de doua tipuri: puturi de mica adancime si puturi de mare adancime. In cazul celor dintai apa poate fi obtinuta foarte usor, dar impuritatile pot ajunge usor in lichid astfel incat exista un risc serios de contaminare. Pentru puturile de adancime mare nu exista risc de contaminare, ele neavand impuritati organice.

Foraje Puturi Bucuresti

Comentarii recente

    Foraje Puțuri Bucuresti
    %d blogeri au apreciat: