All for Joomla All for Webmasters
Bucuresti
Bucuresti
Ilfov
Buftea
0736 831 077 Luni - Vineri 07:00 - 22:00 Bucuresti-Noi, Ilfov, Romania
0736 831 077 Luni - Vineri 07:00 - 20:00 Bucuresti-Noi, Ilfov, Romania
0736 831 077 Luni - Vineri 07:00 - 20:00 Bucuresti-Noi, Ilfov, Romania
Ieftin
0736 831 077
Calitativ
0736 831 077
Durabil
0736 831 077
Vezi Mai Mult

Foraje puturi preturi

Pretul pentru executia unui fotraj de medieadancime, pana la 50-60 metri, se calculeaza pe metrul liniar forat. Preturile forajelor de apa variaza in functie de materialele folosite, adancime 20 – 40 – 60 metrii cat si de debitul putului forat. De obicei in pret se ragasesc materialele de foarte buna calitate aferente puturilor de mare adancime (tubulatura PVC rezistenta la presiunea apei, filtre, noroiul de foraj, pietris margaritar, cimentare), pentru a afla pretul pentru un foraj de apa va recomandam sa contactati echipa noastra de foraj afisata in acest site si sa le transmiteti cat mai multe detalii pentru a va putea oferi preturi ancorate in realitate. In general pentru un put de mare adancime cu o durata de viata mare pretul pe mtrul forat porneste de la: 150 lei
Preturi pentru foraje puturi de adancime medie 20 – 50 metri, echipa de foraj promovata in acest site practica preturi deiferite ce sunt calculate in functie de mai multi factori. Pentru o estimare gratuita de pret va recomandam sa contactati telefonic sau prin intermediul formularului de contact echipei de foraj si veti afla pretul corect. In general pretul pentru un foraj de adancime medie porneste de la 140 lei pe metru forat.
Preturi pentru executia forajelor de adancime mica 10 – 25 metri, preturile variaza in functie de zona de foraj si configuratia solului. Pentru a afla pretul corect pentru executia forajului din zona dumneavoastra va recomandam sa va adresati direct echipei noastre de foraj afisate in acest site. Preturile forajelor de apa pentru pompe de caldura sunt in functie de adancime, material si tehnologia folosita. Preturile pentru desnisipari sunt in raport cu adancimea putulu ide apa si debitul acestuia de apa freatica. In general pretul pentru un foraj de mica adancime porneste de la 90 lei / metrul forat.

About the author

Leave a Reply

Foraje Puturi Bucuresti

Foraje de mica, medie, si mare adancime pentru apa potabila. Puturile de apa pot fi de doua tipuri: puturi de mica adancime si puturi de mare adancime. In cazul celor dintai apa poate fi obtinuta foarte usor, dar impuritatile pot ajunge usor in lichid astfel incat exista un risc serios de contaminare. Pentru puturile de adancime mare nu exista risc de contaminare, ele neavand impuritati organice.

Foraje Puturi Bucuresti

Comentarii recente

    Foraje Puțuri Bucuresti
    %d blogeri au apreciat: