All for Joomla All for Webmasters
Bucuresti
Bucuresti
Ilfov
Buftea
0736 831 077 Luni - Vineri 07:00 - 22:00 Bucuresti-Noi, Ilfov, Romania
0736 831 077 Luni - Vineri 07:00 - 20:00 Bucuresti-Noi, Ilfov, Romania
0736 831 077 Luni - Vineri 07:00 - 20:00 Bucuresti-Noi, Ilfov, Romania
Ieftin
0736 831 077
Calitativ
0736 831 077
Durabil
0736 831 077
Vezi Mai Mult

PUTURI DE MEDIE ADANCIME

PUTURI DE MEDIE ADANCIME

Puturile de medie adancime (40 m -60 m) se construiesc la cel de al treilea strat freatic (acvifer) si vor fi tubate pe tubulatura din PVC albastra de înalta presiune pn 12,5 bar în diametru de 110 mm , 125 mm , 140 mm si 160 mm.

Aceste puturi se vor alimenta cu apa numai din cea dea treia panza freatica celelalte straturi de apa acvifere întilnite vor fi segregate (izolate) de restul aductiunii prin practicarea unui inel de ciment pe sectiunea forajului deasupra celui de al treilea strat freatic.

Debitele extrase oscileaza în functie de aportul freatic în acel areal si sunt cuprinse între 0,6 1/s si 1,9 1/s , recomandarile de exploatare si extractie facandu-se dupa determinarea parametrilor tehnici ai forajului, respectiv HHs (înaltime hidrostatica), HHd(înaltime hidrodinamica), Q(debit maxim).

In functie de parametrii tehnici ai putului si consurnatorii de apa ce urmeaza a fi satisfacuti (bucatarii ,bai, irigatii gradini) se vor face recomandari asupra elementelor de extractie (pompe ,hidrofor, rezervor).

In cel de al treilea strat freatic de apa va intra în aductiune prin lateral prin filtrele speciale (fundul putului fiind astupat) prin fante care vor fi „ imbracate în margaritar de sablaj de l mm-3 mm .

Se acorda garantie pe o perioada de 36 luni* de la punerea în exploatare asupra integritatii coloanei de lucru (PVC) si aspura debitului de apa existent cu conditia respectarii conditiilor de exploatare scrise.

Va putem realiza si solutia finala pentru exploatare,respectiv constructie camin, achizitie, solutie de pompare in regim hidrofor.

Executam foraje de alimentare cu apa si foraje absorbante pentru pompe de caldura si climatizare geotermale. De asemenea executam foraje geotehnice si hidrogeologice precum si foraje de urmarire prin care facem evaluarea zacamintelor minerale si acvifreatice.

About the author

Leave a Reply

Foraje Puturi Bucuresti

Foraje de mica, medie, si mare adancime pentru apa potabila. Puturile de apa pot fi de doua tipuri: puturi de mica adancime si puturi de mare adancime. In cazul celor dintai apa poate fi obtinuta foarte usor, dar impuritatile pot ajunge usor in lichid astfel incat exista un risc serios de contaminare. Pentru puturile de adancime mare nu exista risc de contaminare, ele neavand impuritati organice.

Foraje Puturi Bucuresti

Comentarii recente

    Foraje Puțuri Bucuresti
    %d blogeri au apreciat: