Foraje Puturi Bucuresti

Ieftin Calitativ Durabil |

Foraje Puțuri București

Realizarea forajului se face prin efectuarea unei săpături în pământ la mică și mare adâncime manual sau mecanic cu echipamente speciale. De aceea executările de forări puțuri presupun lucrul cu specialiști profesioniști și utilaje performante.

“Forajele de captare a apei se execută la cererea clientului din materiale de foarte bună calitate pe care echipa foraje puțuri  le pune la dispoziția Dvs și le livrează la locul forării puțului .” – Ieftin Calitativ Durabil 0736 831 077

Domeniul de activitate în care compania noastră foraje puțuri apă activează este acela al forajului de puțuri pentru apa, în general, apă potabilă pentru uzul casnic. Firma noastră foraje-puțuri-București execută forări și foraje puțuri apa la adâncimi mici și medii.

Pentru puțurile de adâncime mare nu există risc de contaminare, ele neavând impurități organice. Construirea de puțuri forate de adâncime 30-200m, mecanizat, după tehnologie americană, foraj rotativ cu circulație directă de fluid de foraj și echipate cu pompă submersibilă.

Puțurile de apă pot fi de două tipuri: puțuri de mică adâncime și puțuri de mare adâncime. În cazul celor dintâi apa poate fi obținută foarte ușor, dar impuritățile pot ajunge ușor în lichid astfel încât există un risc serios de contaminare.

Foraje verticale, puțuri de apa , denisipări, foraj orizontal, foraje de studii, lucrări de foraj cu utilaje de inaltă tehnologie. ” Executăm : “Foraje de mică, medie, și mare adâncime pentru apa potabilă, minerală și termală, piloni de susținere, foraj orizontal, colmatarea, pregătirea și efectuarea operației de tubare. ”